Aankondigingen

LET OP! Aan al het goede komt een eind en zo ook deze Community.


Omdat wij daar willen zijn waar onze klanten zijn, hebben we besloten per 1 juni 2018 te stoppen met de ING Community in Nederland. Jammer? Ontzettend! Verdrietig? Ja, ook een beetje! Het einde van de wereld? Nee, dat gelukkig niet! We bieden namelijk nog een heleboel andere mogelijkheden om antwoorden op vragen over onze dienstverlening te krijgen en feedback te geven.

Op 1 juni a.s. zal de ING Community offline gaan. Dat betekent dat je de ING Community vanaf dat moment niet meer kunt bezoeken. Wil je nog content teruglezen of opslaan in je eigen archief? Of wil je nog afscheid nemen van je mede Community-leden? Doe dit dan de komende weken!

Wil je meer lezen over deze beslissing? Kijk dan hier!
Bericht plaatsen

Hoe werkt het Forum over sparen?

Iedere bezoeker van het Forum kan alle onderwerpen over sparen lezen. Wil je zelf een vraag of tip plaatsen, ergens op reageren of een forumbericht liken? Dan moet je je eerst even registreren. Dit doe je met behulp van je Mijn ING-inloggegevens. Vervolgens heb je je registratie binnen een paar seconden geregeld en kun je aan de slag. Veel succes op dit forum over sparen!

Sparen: Forum

Sparen voor de oude dag, de kinderen of een buffer doen veel mensen. Maar hoe zit het met de spaarrente? En welke spaarvorm kies je? Of loop je tegen iets aan op je spaaroverzicht in Mijn ING? Stel je vraag op dit Forum. Sparen is al veel besproken in de Community, dus zoek eerst in de zoekbalk bovenin of je vraag over sparen eerder is gesteld op het Forum. Je ziet dan direct de oplossingen.