Aankondigingen

LET OP! Aan al het goede komt een eind en zo ook deze Community.


Omdat wij daar willen zijn waar onze klanten zijn, hebben we besloten per 1 juni 2018 te stoppen met de ING Community in Nederland. Jammer? Ontzettend! Verdrietig? Ja, ook een beetje! Het einde van de wereld? Nee, dat gelukkig niet! We bieden namelijk nog een heleboel andere mogelijkheden om antwoorden op vragen over onze dienstverlening te krijgen en feedback te geven.

Op 1 juni a.s. zal de ING Community offline gaan. Dat betekent dat je de ING Community vanaf dat moment niet meer kunt bezoeken. Wil je nog content teruglezen of opslaan in je eigen archief? Doe dit dan de komende weken!

Wil je meer lezen over deze beslissing? Kijk dan hier!

Terugboeken

Forum particulier | Overige bankzaken

Reageer
Highlighted
Betrokken leeuw
Geaccepteerde oplossing

Terugboeken

Hallo,
Ik heb net perongeluk bij een klein bedrag (0,45€) op terugboeken gedrukt in de bankieren app. Is er een manier om dit te annuleren?
Wijze leeuw

Re: Terugboeken

@Itjalsma

Waarschijnlijk bedoeld u storneren van een incasso. Dit is niet terug te draaien. U moet nu contact opnemen met de incassant om te vragen hoe u nu dit bedrag moet overmaken, dus met welke omschrijving of kenmerk.

Betrokken leeuw

Re: Terugboeken

Kan ik hierdoor in de problemen raken?
Betrokken leeuw

Re: Terugboeken

@jantje7 kan ik hierdoor in de problemen raken?
Wijze leeuw

Re: Terugboeken

@Itjalsma

Als u alsnog het bedrag overmaakt na dat u de omschrijving of het kenmerk weet zal dit geen probleem opleveren. De volgende incasso zal gewoon plaatsvinden mits u niet ook het rekeningnummer heeft geblokkeerd.