Aankondigingen

LET OP! Aan al het goede komt een eind en zo ook deze Community.


Omdat wij daar willen zijn waar onze klanten zijn, hebben we besloten per 1 juni 2018 te stoppen met de ING Community in Nederland. Jammer? Ontzettend! Verdrietig? Ja, ook een beetje! Het einde van de wereld? Nee, dat gelukkig niet! We bieden namelijk nog een heleboel andere mogelijkheden om antwoorden op vragen over onze dienstverlening te krijgen en feedback te geven.

Op 1 juni a.s. zal de ING Community offline gaan. Dat betekent dat je de ING Community vanaf dat moment niet meer kunt bezoeken. Wil je nog content teruglezen of opslaan in je eigen archief? Doe dit dan de komende weken!

Wil je meer lezen over deze beslissing? Kijk dan hier!

Partner meeverzekeren Rechtsbijstandsverzekering

Forum zakelijk | Overige bankzaken

Reageer
Highlighted
Nieuwe leeuw

Partner meeverzekeren Rechtsbijstandsverzekering

[ Bewerkt ]

Kan ik mijn partner bijvoegen op mijn rechtsbijstand? En wat moet ik doen om contact te krijgen. Ik werd doorverwezen op de chat naar verzekeringen. Daar kan ik alleen een nieuwe verzekering afsluiten.

Leeuwenkoning

Re: Rechtsbijstand

@Kika,

ik denk dat je daarover het beste telefonisch contact kunt hebben. Als je jouw telefoonnummer invult op de pagina Bel me terug - Verzekeren dan word je terug gebeld.

ING | Moderator

Re: Partner meeverzekeren Rechtsbijstandsverzekering

@Kika ik heb de titel van je bericht iets uitgebreid zodat je vraag gelijk duidelijk is.

Verder kan je inderdaad de link van @Ron1961 het beste even gebruiken om opnieuw in contact te komen met onze afdeling Verzekeren. Zij zouden je hier wel verder mee moeten kunnen helpen!

 

Franck