Aankondigingen

LET OP! Aan al het goede komt een eind en zo ook deze Community.


Omdat wij daar willen zijn waar onze klanten zijn, hebben we besloten per 1 juni 2018 te stoppen met de ING Community in Nederland. Jammer? Ontzettend! Verdrietig? Ja, ook een beetje! Het einde van de wereld? Nee, dat gelukkig niet! We bieden namelijk nog een heleboel andere mogelijkheden om antwoorden op vragen over onze dienstverlening te krijgen en feedback te geven.

Op 1 juni a.s. zal de ING Community offline gaan. Dat betekent dat je de ING Community vanaf dat moment niet meer kunt bezoeken. Wil je nog content teruglezen of opslaan in je eigen archief? Doe dit dan de komende weken!

Wil je meer lezen over deze beslissing? Kijk dan hier!

Inloggen op de nieuwe Mijn ING

Forum particulier | Overige bankzaken

Reageer
Highlighted
Nieuwe leeuw
Geaccepteerde oplossing

Inloggen op de nieuwe Mijn ING

Hallo.
Sinds ik de nieuwe Mijn ING heb gaat het inloggen niet meer goed.
Ik kan nog wel inloggen maar krijg vervolgens alleen de letters ING en de leeuw in de oranje balk te zien. Verder blijft het scherm wit hoe lang ik ook wacht. Alleen door te zoeken in oude url's en die aan te klikken kom ik nog in mijn rekeningen.
Het lukt me ook niet meer om terug te keren naar de oude Mijn ING.
Ik gebruik Firefox versie 57.0.3 onder Windows 10 Home (versie 1703).
Wie weet een oplossing voor dit probleem?
Leeuwenkoning

Re: Inloggen op de nieuwe Mijn ING

@NMeurders,

het is beknd dat de Add-on LastPass met een nieuwe versie van Firefox ervoor zorgt dat de pagina niet wordt geladen, zie Nieuwe mijn ING geeft blanco pagina door Lastpass add-on in Firefox. Tijdelijke workaround is LastPass even uitschakelen (kan ook als je al bent ingelogd en daarna de pagina herlaadt), een andere browser te gebruiken of terug te gaan naar de oude Mijn ING.

Leeuwenkoning

Re: Inloggen op de nieuwe Mijn ING

@NMeurders,

vandaag heeft @Janai in een bericht gemeld dat het probleem met de Add-on LastPass in Firefox is verholpen, zie deze reactie. Ik heb het zonet even getest en het gaat nu inderdaad goed.