Aankondigingen

LET OP! Aan al het goede komt een eind en zo ook deze Community.


Omdat wij daar willen zijn waar onze klanten zijn, hebben we besloten per 1 juni 2018 te stoppen met de ING Community in Nederland. Jammer? Ontzettend! Verdrietig? Ja, ook een beetje! Het einde van de wereld? Nee, dat gelukkig niet! We bieden namelijk nog een heleboel andere mogelijkheden om antwoorden op vragen over onze dienstverlening te krijgen en feedback te geven.

Op 1 juni a.s. zal de ING Community offline gaan. Dat betekent dat je de ING Community vanaf dat moment niet meer kunt bezoeken. Wil je nog content teruglezen of opslaan in je eigen archief? Doe dit dan de komende weken!

Wil je meer lezen over deze beslissing? Kijk dan hier!

Hoeveel gratis stortingen nog dit jaar?

Forum zakelijk | Overige bankzaken

Reageer
Highlighted
Nieuwe leeuw

Hoeveel gratis stortingen nog dit jaar?

Bij een rekening mag je een beperkt aantal kasstortingen gratis doen, waar kan ik zien hoeveel stortingen ik nog gratis kan doen voordat er geld in rekening gebracht wordt?

Leeuwenkoning

Re: Hoeveel gratis stortingen nog dit jaar?

[ Bewerkt ]

@seyff,

je hebt jouw bericht geplaatst in het zakelijk forum. Voor een storting op een zakelijke rekening betaal je altijd kosten, zie https://www.ing.nl/zakelijk/betalen/tarieven/contant-geld/index.html.

 

Of bedoel je toch storten op een particuliere rekening? De eerste vier keer in een kalenderjaar kun je gratis storten. Voor niet meer te openen pakketten (basis-, betaal- en royaalpakket) is het de eerste zes keer gratis. Hoe vaak je al contant geld hebt gestort, kun je eenvoudig nakijken in Mijn ING door bij 'Uitgebreid zoeken' te zoeken als begindatum 1 januari te geven en als type 'Storten (ST)'.