Aankondigingen

LET OP! Aan al het goede komt een eind en zo ook deze Community.


Omdat wij daar willen zijn waar onze klanten zijn, hebben we besloten per 1 juni 2018 te stoppen met de ING Community in Nederland. Jammer? Ontzettend! Verdrietig? Ja, ook een beetje! Het einde van de wereld? Nee, dat gelukkig niet! We bieden namelijk nog een heleboel andere mogelijkheden om antwoorden op vragen over onze dienstverlening te krijgen en feedback te geven.

Op 1 juni a.s. zal de ING Community offline gaan. Dat betekent dat je de ING Community vanaf dat moment niet meer kunt bezoeken. Wil je nog content teruglezen of opslaan in je eigen archief? Of wil je nog afscheid nemen van je mede Community-leden? Doe dit dan de komende weken!

Wil je meer lezen over deze beslissing? Kijk dan hier!
Bericht plaatsen
Hoe werkt het Forum over Mijn ING?
Welkom! Wat vind je van het nieuwe Mijn ING? Het ziet er niet alleen anders uit, het werkt ook anders. Misschien heb je er wel vragen over. Of een tip voor een ander. Dan zit je hier goed.

Gebruik de zoekbalk en vind mensen die het over hetzelfde onderwerp hebben. Je kunt alle berichten meelezen. Wil je zelf iets posten of een bericht liken? Dan moet je je eerst even registreren. Dat is zo gepiept en wijst zich vanzelf als je gaat reageren.