Aankondigingen

LET OP! Aan al het goede komt een eind en zo ook deze Community.


Omdat wij daar willen zijn waar onze klanten zijn, hebben we besloten per 1 juni 2018 te stoppen met de ING Community in Nederland. Jammer? Ontzettend! Verdrietig? Ja, ook een beetje! Het einde van de wereld? Nee, dat gelukkig niet! We bieden namelijk nog een heleboel andere mogelijkheden om antwoorden op vragen over onze dienstverlening te krijgen en feedback te geven.

Op 1 juni a.s. zal de ING Community offline gaan. Dat betekent dat je de ING Community vanaf dat moment niet meer kunt bezoeken. Wil je nog content teruglezen of opslaan in je eigen archief? Of wil je nog afscheid nemen van je mede Community-leden? Doe dit dan de komende weken!

Wil je meer lezen over deze beslissing? Kijk dan hier!

TRAAAAAAAAAG die nieuwe MijnING

Forum particulier | Mijn ING

Reageer
Highlighted
Ervaren leeuw

TRAAAAAAAAAG die nieuwe MijnING

Ik wil de grafisch ontwerpe niet te kort doen, maar het laden van MijnING wordt ontzettend vertraagd door een overvloed aan overbodige plaatjes.

 

Bovendien krijg je op de eerste pagina al reclame voor andere mogelijkheden van de ING rekening. Ik vond de reclame na uitloggen al hinderlijk genoeg. Maar nu is de eerste pagina er al mee verstopt en blijven en steeds weer van die onnodige meldingen komen.

 

Ondertussen is de ruimte om mededelingen en kenmerken bij een overboeking te schrijven flink gekort. Dat is hinderlijk en belemmert goed financiëel beheer. Eigen omschrijving kan belangrijk zijn. En elke overboeking apart met de tancode moeten bevestigen, zonder ze eerst te kunnen verzamelen op de verzendlijst, maakt online bankieren tijdrovend en inefficiënt.

 

ING, die die kleuterplaatjes weg en kijk meer naar functionaliteit. Bankzaken zijn voor de meeste klanten geen lullig computerspelletje. Een simpele tekstgebaseerde zakelijke functionaliteit met wat eenvoudige symbooltjes voor de laaggeletterden werkt echt beter dan wat we nu krijgen.

Leeuwenkoning

Re: TRAAAAAAAAAG die nieuwe MijnING

"En elke overboeking apart met de tancode moeten bevestigen, zonder ze eerst te kunnen verzamelen op de verzendlijst"

Ook in de nieuwe Mijn ING kun je overschrijvingen eerst op een verzendlijst plaatsen. Die verzendlijst vind je daarna terug bij 'Opdrachten'.

Ervaren leeuw

Re: TRAAAAAAAAAG die nieuwe MijnING

De nieuwe inlogpagina bevalt me wel: Simpel, overzichtelijk en geen overbodige onzin.

Helaas is de rest van de Nieuwe MijnING onoverzichtelijk en onbeholpen, overladen met plaatjes.

 

Het afschaffen van de Community met forum per 1mei aanstaande kan ik wel begrijpen. Een bank die zo slecht werk levert en liever geen klanten heeft die gewoon simpel willen bankieren, heeft geen behoefte aan kritiek.