Aankondigingen

LET OP! Aan al het goede komt een eind en zo ook deze Community.


Omdat wij daar willen zijn waar onze klanten zijn, hebben we besloten per 1 juni 2018 te stoppen met de ING Community in Nederland. Jammer? Ontzettend! Verdrietig? Ja, ook een beetje! Het einde van de wereld? Nee, dat gelukkig niet! We bieden namelijk nog een heleboel andere mogelijkheden om antwoorden op vragen over onze dienstverlening te krijgen en feedback te geven.

Op 1 juni a.s. zal de ING Community offline gaan. Dat betekent dat je de ING Community vanaf dat moment niet meer kunt bezoeken. Wil je nog content teruglezen of opslaan in je eigen archief? Doe dit dan de komende weken!

Wil je meer lezen over deze beslissing? Kijk dan hier!

Jongeren rekening niet bij Mijn ING.

Forum particulier | Mijn ING

Reageer
Highlighted
Betrokken leeuw

Jongeren rekening niet bij Mijn ING.

Mijn zoon van 15 heeft sinds afgelopen maandag een ING rekening. Mij werd vertelt bij de het ING kantoor dat nadat de rekening actief was de rekening bij mijn ING bij kwam om dat ik dan kon in zien. Ik zie nog steeds geen rekening van m’n er tussen staan. Kan ik dat op een bepaalde manier zelf doen, of word het nog verwerkt? Ik hoor graag.
Ervaren leeuw

Re: Jongeren rekening niet bij Mijn ING.

Bij mijn kinderen duurde het een paar dagen. Maar het ging wel vanzelf

Wijze leeuw

Re: Jongeren rekening niet bij Mijn ING.

@Arno83

 

U kunt voor de zekerheid nog even bellen of chatten, dan kunnen ze het nakijken.

Leeuwenprins

Re: Jongeren rekening niet bij Mijn ING.

Hallo @Arno83

Op de pagina Mijn gegevens in Mijn ING kun je kijken of het kind bekend is. Als dat het geval is, dan zou hij er bij moeten komen. Anders even een chat opstarten met de ING.