Aankondigingen

LET OP! Aan al het goede komt een eind en zo ook deze Community.


Omdat wij daar willen zijn waar onze klanten zijn, hebben we besloten per 1 juni 2018 te stoppen met de ING Community in Nederland. Jammer? Ontzettend! Verdrietig? Ja, ook een beetje! Het einde van de wereld? Nee, dat gelukkig niet! We bieden namelijk nog een heleboel andere mogelijkheden om antwoorden op vragen over onze dienstverlening te krijgen en feedback te geven.

Op 1 juni a.s. zal de ING Community offline gaan. Dat betekent dat je de ING Community vanaf dat moment niet meer kunt bezoeken. Wil je nog content teruglezen of opslaan in je eigen archief? Of wil je nog afscheid nemen van je mede Community-leden? Doe dit dan de komende weken!

Wil je meer lezen over deze beslissing? Kijk dan hier!
Bericht plaatsen

Hoe werkt het Forum over hypotheken?

Iedere bezoeker van het Forum kan alle onderwerpen over hypotheken lezen. Wil je zelf een hypotheekvraag of -tip plaatsen, ergens op reageren of een forumbericht liken? Dan moet je je eerst even registreren. Dit doe je met behulp van je Mijn ING-inloggegevens. Het registratiescherm verschijnt vanzelf als je op ‘Bericht plaatsen’, ‘Reageer’ of de likebutton klikt. Je hebt je registratie binnen een paar seconden geregeld. Veel succes op dit forum over hypotheken!

Hypotheken: Forum

Ga je verhuizen, moet je weer een nieuwe rentevaste periode kiezen of wil je misschien je hypotheek aanpassen? Waar doe je goed aan? Vraag het op dit Forum. Hypotheken zijn vaak lastige materie. Daarom is het goed om van anderen te horen hoe zij met bepaalde hypotheekvragen omgaan. Gebruik als eerste stap de zoekbalk bovenin om snel de oplossingen en reacties op dit hypothekenforum te vinden.