Aankondigingen

LET OP! Aan al het goede komt een eind en zo ook deze Community.


Omdat wij daar willen zijn waar onze klanten zijn, hebben we besloten per 1 juni 2018 te stoppen met de ING Community in Nederland. Jammer? Ontzettend! Verdrietig? Ja, ook een beetje! Het einde van de wereld? Nee, dat gelukkig niet! We bieden namelijk nog een heleboel andere mogelijkheden om antwoorden op vragen over onze dienstverlening te krijgen en feedback te geven.

Op 1 juni a.s. zal de ING Community offline gaan. Dat betekent dat je de ING Community vanaf dat moment niet meer kunt bezoeken. Wil je nog content teruglezen of opslaan in je eigen archief? Of wil je nog afscheid nemen van je mede Community-leden? Doe dit dan de komende weken!

Wil je meer lezen over deze beslissing? Kijk dan hier!

Blog

Laat je inspireren en geef je mening

E-sports is topsport

Gamen zinloos tijdverdrijf? Zeg dat maar eens tegen de pro-gamers die in goed gevulde arena’s spelen. Die 1 à 2 miljoen euro per jaar verdienen. Door fulltime te gamen. 

Lees verder

Ik ga op pad en ik neem niet mee: geld en mijn pas

Niet zonder geld de deur uitgaan. Ken je dat nog? Dat je voordat je de straat opgaat even controleert of je wel geld in je portemonnee hebt. En de sleutels mee, en je mobiele telefoon. O ja, ook nog even of je haar goed zit.  Dat ritueel is bij mij in ieder geval wel veranderd. De portemonnee gaat soms niet eens meer mee.

Lees verder