Aankondigingen

LET OP! Aan al het goede komt een eind en zo ook deze Community.


Omdat wij daar willen zijn waar onze klanten zijn, hebben we besloten per 1 juni 2018 te stoppen met de ING Community in Nederland. Jammer? Ontzettend! Verdrietig? Ja, ook een beetje! Het einde van de wereld? Nee, dat gelukkig niet! We bieden namelijk nog een heleboel andere mogelijkheden om antwoorden op vragen over onze dienstverlening te krijgen en feedback te geven.

Op 1 juni a.s. zal de ING Community offline gaan. Dat betekent dat je de ING Community vanaf dat moment niet meer kunt bezoeken. Wil je nog content teruglezen of opslaan in je eigen archief? Doe dit dan de komende weken!

Wil je meer lezen over deze beslissing? Kijk dan hier!

pinnen in Guatemala/paypal

Forum particulier | Betalen & Creditcards

Reageer
Highlighted
Ervaren leeuw

pinnen in Guatemala/paypal

Sinds vorige week donderdag heb ik heel veel trips gemaakt naar verschillende automaten om te pinnen. Voor die tijd lukte dat zonder probleem, en nu krijg ik voortdurend de melding dat er een probleem is en krijg ik geen geld.

Heb gechat met een medewerker, zij kon niet vertellen of er een probleem is met een specifiek land.

Heb natuurlijk ook contant geld bij me. Wist helaas niet dat de banken in het gebied waar ik nu zit alleen US dollar biljetten van 100 wisselen. En dan 200 US per 8 dagen. (dit omdat in het verleden mensen met enorme stapels dollars verschenen die duidelijk van drugsdeals afkomstig waren)

Paypal is nu de enige oplossing als het niet gaat lukken in de komende dagen. 

Dit meteen ook als tip voor mensen die problemen hebben, in andere landen. Kan dit regelen met iemand die hier woont.