Aankondigingen

LET OP! Aan al het goede komt een eind en zo ook deze Community.


Omdat wij daar willen zijn waar onze klanten zijn, hebben we besloten per 1 juni 2018 te stoppen met de ING Community in Nederland. Jammer? Ontzettend! Verdrietig? Ja, ook een beetje! Het einde van de wereld? Nee, dat gelukkig niet! We bieden namelijk nog een heleboel andere mogelijkheden om antwoorden op vragen over onze dienstverlening te krijgen en feedback te geven.

Op 1 juni a.s. zal de ING Community offline gaan. Dat betekent dat je de ING Community vanaf dat moment niet meer kunt bezoeken. Wil je nog content teruglezen of opslaan in je eigen archief? Of wil je nog afscheid nemen van je mede Community-leden? Doe dit dan de komende weken!

Wil je meer lezen over deze beslissing? Kijk dan hier!

Geld versturen naar Marokko

Forum particulier | Betalen & Creditcards

Reageer
Highlighted
Nieuwe leeuw

Geld versturen naar Marokko

Kan ik geld versturen naar een andere rekeningnummer in Marokko via ING Bank of kantoor zonder transactiekosten.
Ervaren leeuw

Re: Geld versturen naar Marokko

Hoi @Abdelhak:

Om geld te kunnen sturen naar een andere bankrekening in Marokko, Afrika hierbij zou u een IBAN - nummer nodig moeten hebben van de bank in Marokko.

Met vriendelijke groeten,

Jadira F. Norton

Handtekening: nnortoja

Leeuwenkoning

Re: Geld versturen naar Marokko

[ Bewerkt ]

@Abdelhak,

op de ING pagina Kosten internationale betaling berekenen kun je uitrekenen wat de kosten zijn voor een overschrijving naar Marokko. Houd er rekening mee dat er ook nog kosten bijkomen voor het omrekenen van Euro's naar Dirhams. Er zijn altijd kosten, hetzij voor jou, hetzij voor de ontvanger (of voor beiden). Overschrijven gaat in Mijn ING bij Overschrijven buitenland.

 

Het zou kunnen dat geld overschrijven met TransferWise goedkoper uitpakt, maar dat moet je zelf even bekijken.

 

PS. Ik heb jouw bericht verplaatst naar het particuliere forum 'Betalen & Creditcards' omdat ik denk dat het dar het meeste thuis hoort.

Ervaren leeuw

Re: Geld versturen naar Marokko

Top! Thanks a million

Jada